• Posetite još
 • O kompaniji

  Kompanija „TISACOOP” d.o.o.

  se od 1990.  godine bavi uvozom i distribucijom prehrambenih proizvoda i sirovina i njihovom plasmanom na teritoriji Republike Srbije. „TISACOOP” se nalazi na severu Republike Srbije u Kanjiži. Glavna delatnost nam je uvoz mađarskih i evropskih prehrambenih proizvoda od najpoznatijih prehrambenih proizvođača.

  Takođe se i bavimo izvozom konditorskih i poljoprivrednih proizvoda u zemlje EU.

  Zahvaljujući dobro razvijenoj logističkoj infrastrukturi i dugogodišnjim poslovnim odnosima, sa našim proizvodima snabdevamo velike trgovačke lance koji su prisutni u Republici Srbiji, a snabdevamao i konditorsku industriju raznim vrstama sirovina, što na godišnjem nivou iznosi 4.000 tona.

  Na osnovu stečenog dugogodišnjeg iskustva i dobre infrastrukture, 2017 godine smo pokrenuli novi projekat sa ciljem integracije pčelara na severnom delu Republike Srbije (Vojvodina), koji se bazira na otkupu i preradi meda. Shodno tome nova fabrika prerade meda ima kapacitet 1.000 tona, i počela je sa radom od jula 2018 godine.

  U Srbiji postoji tradicija proizvodnje meda, proizvodi se pre svega suncokretov med, med od uljane repice, bagremov i cvetni med a takođe i druge vrste meda. Zahvaljući svom kvalitetu, med proizveden u Srbiji ima potencijal plasmana na evropskom i svetskom tržištu.

   

  Ovakav kvalitetni izvor meda

  naša kompanija želi da u kombinaciji sa novom tehnologijom koja će biti primenjena u okviru pogona za preradu meda, svojim partnerima  garantuje konstantan i visok kvalitet krajnjeg proizvoda.

  Naš prevashodni cilj je da mukotrpan rad pčela i vrednih pčelara pretočen u med izuzetnog kvaliteta dopremimo do Vašeg doma u prirodnom svojstvu u kome će te i Vi i vaši ukućani uživati. U tom cilju smo i osmislili brend TISAMED koji pruža jedinstven izgled i prepoznatljivost naših kvalitetnih proizvoda od meda.

  Naši partneri

  Osiguranje kvaliteta

  Prilikom izgradnje nove fabrike za preradu meda od 750 m2, uzeli smo u obzir zahteve kupaca koji zadovoljavaju najviše međunarodne standarde, kao što su IFS Food.

  Da bi se utvrdili parametri kvaliteta otkupljenog meda, opremili smo sopstvenu laboratoriju. Primenjujemo međunarodno priznate metode putem kojih klasificiramo razne kategorije kvaliteta meda, kako bi bili u prilici zadovoljiti potrebe naših klijenata na najprikladniji način.

  Pored toga, počevši od isporuke praznih buradi, uzorkovanja do obrade i isporuke meda, sprovodi se kontrolisanost kompletnog procesa koji osigurava sledljivost i odličan kvalitet krajnjeg proizvoda.