• Tekintse meg
 • A vállalatról

  A TISACOOP vállalat

  1990 óta foglalkozik élelmiszeripari termékek, alapanyagok importjával és disztribúciójával Szerbiában. Cégünk Szerbia északi részén, Magyarkanizsán található, és földrajzi fekvése révén elsősorban magyar, valamint európai termékek importjával foglalkozik.

  Emellett különböző mezőgazdasági termékeket is exportálunk az EU országaiba.

  A jól kiépült logisztikai infrastruktúránknak és üzleti kapcsolatainknak köszönhetően Szerbia valamennyi meghatározó kereskedelmi láncát látjuk el termékeinkkel, illetve a feldolgozóipar – elsősorban cukrászipar – legnagyobb képviselőinek szállítunk különböző féle alapanyagokat, mindezt összesen évi 4.000 tonna mennyiségben.

  Erre a tapasztalatra és infrastruktúrára építve 2017-ben egy új projektet indítottunk el, melynek célja a Szerbia északi részén (Vajdaság) megtalálható méhészek integrálása, a méz felvásárlása és szakszerű feldolgozása. Ennek megfelelően egy új, 1.000 tonnás éves kapacitással rendelkező modern mézüzem megépítése kezdődött el, mely 2018 júliusától indította el működését.

  Szerbia hagyományos méztermelő országnak számít, ahol a napraforgó, a repce, a virág és az akácméz mellett egyéb fajtamézek is megtalálhatóak. Ráadásul a szerbiai méz kiváló minőségének köszönhetően egyre nagyobb potenciállal rendelkezik az európai és világpiacokon is.

   

  Ezt a minőségi mézforrást

  kívánja cégünk ötvözni egy újonnan kialakított mézfeldolgozási technológiával, ami saját laborral és jól felépített minőségügyi követelményrendszerével tudja garantálni a partnereinknek értékesített méz állandó és magas minőségét.

  Célunk, hogy a méhek és a méhészek szorgos és áldozatos munkájának gyümölcsét a legtermészetesebb formájában juttassuk el a fogyasztók asztalára. Ennek érdekében megalkottuk a TISAMED márkanevet, amely egyedi megjelenést és felismerhetőséget biztosít termékeink számára.

  Partnereink

  Minőségbiztosítás

  Az újonnan épülő 750 m2 alapterületű mézfeldolgozó üzem kialakításánál igyekeztünk olyan vevői igényeket figyelembe venni, amely a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak is megfelelnek, mint az IFS Élelmiszerbiztonsági Irányítási Rendszer.

  A beérkező méz minőségi paramétereinek megállapítására saját laboratórium lett kialakítva. Itt olyan nemzetközi módszereket alkalmazunk, amelyek segítségével a beérkező mézet megfelelő minőségi kategóriákba tudjuk sorolni, hogy a vevői igényeknek a lehető legmegfelelőbb módon tudjunk eleget tenni.

  Mindezek mellett a teljes mézfelvásárlás – kezdve az üres hordó kiadásától, a mintavételezésen át a méz beszállításáig –, valamint a méz feldolgozásáig majd kiszállításáig egy ellenőrzött folyamat része, mely biztosítja a nyomon követhetőséget, illetve a kiszállított méz kiváló minőségét.