• Tekintse meg
 • Az ünnepélyes megnyitóval hivatalosan is üzembe helyezték a TISAMED nevű mézfeldolgozó és -csomagoló üzemet

  A hivatalos megnyitóval 2019.03.12. 2008-ban hivatalosan is üzembe helyezték a méz feldolgozó és csomagoló üzemet.

  A korábbi években a magyar kormány és a "Prosperitati" Alapítvány anyagi segítségével nagyberuházás indult telkünkön. A 3 millió eurót meghaladó értékű projekt keretében további 2000 m²-rel, azaz több mint 3000 raklaphellyel bővül a logisztikai kapacitás, és ami talán még fontosabb, mézfeldolgozót is építettünk. évi 1000 tonna kapacitású létesítmény, amely lehetővé teszi a vajdasági méhészek számára a saját termelés biztonságos beszerzését, szakszerű feldolgozását és a piaci igényeknek megfelelő, változatos kiszerelésű biztonságos elhelyezését.

  Integrátorként tavaly 200 méhészlel kötöttünk szerződést, és 170 tonna mennyiségben vásároltunk különféle mézet.

  Az elmúlt év végén sikeresen elkészült a méz felvásárló és feldolgozó üzem, amely a legmodernebb, biztonságos mézminőséget garantáló laboratóriummal rendelkezik.

  Létesítményeinkben különféle mézfajták csomagolása történik, kezdve akácmézzel, hársfűvel, virággal és selyemmézel.

  Az aláírt integrátori szerződések alapján a méhészek a megbeszélt áron, egyeztetett szállítási feltételekkel szállíthatnak mézet - hangzott el tegnap a méz felvásárló és feldolgozó üzem megnyitóján. A mézfeldolgozó üzem kapacitása évi 1000 tonna, feldolgozás után a vajdasági méhészek mézét a Szerb Köztársaság piacán és más piacokon értékesítik.

  Kermeci Karolj, a „Tisacoop” d.o.o. igazgatóhelyettese. Kanjiža: "A 2017-ben megkezdett beruházás összértéke meghaladja a 3 millió eurót, a beruházás részeként több mint 2000 m²-rel, azaz több mint 3000 raklaphellyel bővült a tárolótér kapacitása, így megnövekedett raktározással büszkélkedhetünk helyet, amely sokat jelent majd számunkra a további üzletmenetben és a fogyasztói igények kielégítésében."

  A mézfeldolgozó üzemet ünnepélyesen megnyitotta Dr. Nagy István, a Magyar Köztársaság földművelésügyi minisztere, Pastor István, a VMS elnöke, Kermeci Károly, a „Tisacoop” igazgatóhelyettese és Kermeci Zoltán, a „Tisacoop” fejlesztési és exportigazgatója.

  A hivatalos megnyitó ünnepségen számos tartományi és önkormányzati tisztségviselő jelen volt.

  Hiszünk abban, hogy új üzemünk hozzájárul a „Tisacoop” további fejlődéséhez, és egyben hozzájárul a vajdasági méhészet további fejlődéséhez.

  A "Tisamed" méznövény ünnepélyes megnyitója