• Tekintse meg
 • Adatvédelmi irányelvek

  A TISAMED weboldalon, amelyet a https://tisamed.rs/hu/ címről érhet el, az egyik legfontosabb prioritás a látogatóink magánéletének védelme.

  Ez az adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza a TISAMED Company által gyűjtött és rögzített adatok típusait, valamint azok felhasználási módját.

  Ha további kérdései vannak, vagy további információra van szüksége adatvédelmi szabályzatunkkal kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

  Harmadik felek adatvédelmi irányelvei

  A TISAMED adatvédelmi szabályzata nem vonatkozik más hirdetőkre vagy webhelyekre. Ezért azt tanácsoljuk, hogy részletesebb információkért tekintse át e független hirdetők megfelelő adatvédelmi szabályzatát. Tartalmazhatja gyakorlataikat és bizonyos opciók letiltására vonatkozó utasításokat.

  A cookie-kat letilthatja az egyes böngészőopciók használatával. A cookie-k meghatározott webböngészők használatával történő kezelésével kapcsolatos részletesebb információkért megtalálja azokat a megfelelő böngésző webhelyeken.

  Gyermekekre vonatkozó adatvédelmi szabályzat

  Prioritásunk másik része a gyermekek internethasználata közbeni védelme. Bátorítjuk a szülőket és a gyámokat, hogy figyeljék online tevékenységeiket, vegyenek részt azokban és/vagy kövessék figyelemmel őket.

  A TISAMED Company tudatosan nem gyűjt semmilyen személyazonosításra alkalmas információt 13 éven aluli gyermekektől. Ha úgy gondolja, hogy gyermeke ilyen információkat adott meg weboldalunkon, őszintén javasoljuk, hogy azonnal lépjen kapcsolatba velünk, és mi mindent megteszünk az ilyen adatok eltávolítása érdekében. nyilvántartásunkból azonnal.

  Adatvédelmi szabályzat Online

  Ez az adatvédelmi szabályzat csak online tevékenységeinkre vonatkozik, és a weboldalunk látogatóira vonatkozik a TISAMED Company által megosztott és/vagy gyűjtött információkkal kapcsolatban.

  Ez a szabályzat nem vonatkozik az offline vagy a webhelyen kívüli csatornákon keresztül gyűjtött információkra.

  Beleegyezés

  Weboldalunk használatával Ön elfogadja Adatvédelmi szabályzatunkat, és elfogadja annak Általános Szerződési Feltételeit.