• Kompanija „TISACOOP” d.o.o.

  se od 1990.  godine bavi uvozom i distribucijom prehrambenih proizvoda i sirovina i njihov plasman na teritoriji Republike Srbije. „TISACOOP” se nalazi na severu Republike Srbije u Kanjiži, a bavimo se uvozom mađarskih prehrambenih proizvoda od najpoznatijih prehrambenih proizvođača iz Republike Mađarske. Geografska lokacija na kojoj se nalazimo tj. blizina granice sa Republikom Mađarskom nam umnogome olakšava poslovanje.

 • TISAMED

 • Takođe se i bavimo izvozom konditorskih i poljoprivrednih proizvoda u zemlje EU.          

  Zahvaljujući dobro razvijenoj logističkoj infrastrukturi i dugogodišnjim poslovnim odnosima, sa našim proizvodima snabdevamo velike trgovačke lance koji su prisutni u Republici Srbiji, takođe snabdevamao konditorsku industriju raznim vrstama sirovina, na godišnjem nivou to iznosi 4.000 tona.

  Na osnovu stečenog dugogodišnjeg iskustva i dobre infrastrukture, 2017 godine smo pokrenuli novi projekat sa ciljem integracije pčelara na severnom delu Republike Srbije (Vojvodina), koji se bazira na otkupu i preradi meda. Shodno tome nova fabrika prerade meda ima kapaciteta 1.000 tona, i počela je rad od maja 2018 godine.

  U Srbiji postoji tradicija proizvodnje meda pre svega suncokretov med, med od uljane repice, bagremov i cvetni med a takođe postoje i druge vrste meda. Zahvaljući svom kvalitetu, med proizveden u Srbiji ima potencijal plasmana na evropskom i svetskom tržištu.

 • Ovakav kvalitetni izvor meda

  naša kompanija želi da u kombinaciji sa novom tehnologijom koja će biti primenjena u okviru pogona za preradu meda, svojim partnerima  garantira konstantan i visok kvalitet krajnjeg proizvoda.

  Naš prevashodni cilj je da mukotrpan rad pčela i vrednih pčelara pretočen u med izuzetnog kvaliteta dopremimo do Vašeg doma u prirodnom svojstvu u kome će te i Vi i vaši ukućani uživati. U tom cilju smo i osmislili brend TISAMED koji pruža jedinstven izgled i prepoznatljivost naših kvalitetnih proizvoda od meda.